Har du yderligere spørgsmål vedr. behandlinger m.m. kan du kontakte os på  51 51 57 76

Eyeliner

​Eyeliner-behandlingen er for mange den, der er mest skræmmende at få lavet. Vi vil dog gøre opmærksom på, at den på ingen måde er farlig eller mere smertefuld end de andre. 

Du får ligesom ved de andre behandlinger en bedøvelsescreme på inden start, og for mange ender det med at være overraskende lidt, de mærker til det. Det er dog et meget følsomt område, så du vil hæve mere her end ved andre behandlinger. Derfor kan det se meget voldsomt ud dagene efter behandlingen.

Når du vælger en eyeliner-behandling, kan du vælge, om du vil have behandlingen udført som en tynd streg langs vippekanten (den klassiske/almindelige eyeliner), mellem vipperne (vippefortætning) eller med ekstra bredde på øjenlåget ” wing”. Du kan altså kombinere den behandling med vippefortætning, almindelige eyeliner eller pixelering på det nedre øjenlåg.

Med denne behandling skal der foretages minimum 2 behandlinger før resultatet kan betragtes som fuldendt.


Teknikken bliver gjort med maskine - som er nærmest smertefrit og det kan holde i 2-3 år, men vi anbefaler at booke tid til opfyldning 1-2 år efter det færdige resultat, for at bevare farve og form, da eksponering for sol, cellefornyelse m.m vil lysne din PMU.

(OBS: Hvis du har nogle af følgende kontraindikationer, fraråder vi behandlingen)

- Gravid, Ammer, Herbes i udbrud (på området som skal behandles), eksem eller psoriasis (på området som skal behandles) eller danner keloide ar.


Der må heller ikke indtages koffein eller alkohol 24 timer før behandlingen, da det kan virke blodfortyndende.

Kontakt

tel 51 51 57 76

mail este_beauty@hotmail.com

Este Beauty ApS

Skelagervej 7, st. 20 (Skejbycenteret)

8200 Aarhus N

nav Find vej med Google Maps

Åbningstider

Man-Tirs-Ons-Fredag:

09:00 – 16:00

Torsdag:

11:00 – 18:00

Første lørdag i hver måned:

09:00 – 14:00

Søndag og helligdage:

Lukket