Har du yderligere spørgsmål vedr. behandlinger m.m. kan du kontakte os på  51 51 57 76

Lash & Brow lift hos specialister i Aarhus

​Går du med et ønske om at få lavet Lash og /eller Brow Lift?

Vi holder til i Aarhus N i Skejbycenteret, så vi har derfor mange kunder fra Skejby, Risskov og generelt Aarhus. Vores kunder er typisk private kvinder.

Hvad er Lash Lift?

Et lash lift er et buk på dine egne naturvipper, som holder semi-permanent. Bukket vil få dine vipper til at se længere og mere fyldige ud samt det åbner øjnene.

Hvor længe holder Lash Lift?

Et lash lift holder typisk fire-otte uger, alt efter hvor godt du vedligeholder dine vipper og følger vores anbefaling i forhold til pleje.

Hvad er Brow Lift?

Med Brow Lift opnår du en symmetrisk og ensartet form på dine bryn. Brow Lift giver dine bryn et fyldigere look, og du får tæmmet eventuelle hvirvler eller nedadvoksende hår i brynene. Behandlingen er velegnet til dig, der ikke har symmetri eller hvor hårene følger et andet mønster. Eller bare hvis du gerne vil have bredere/mere buskede bryn?!

Hvor længe holder Brow Lift?

Et Brow Lift holder typisk fire-otte uger, alt efter hvor godt du vedligeholder dine bryn og følger vores anbefaling i forhold til pleje.​

Kontakt os for en aftale

Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Hvis du er klar til en behandling, kan du bruge vores online booking-system.

Ring på 51 51 57 76, eller send en e-mail på este_beauty@hotmail.dk.

Kontakt

tel 51 51 57 76

mail este_beauty@hotmail.com

Este Beauty ApS

Skelagervej 7, st. 20 (Skejbycenteret)

8200 Aarhus N

nav Find vej med Google Maps

Åbningstider

Man-Tirs-Ons-Fredag:

09:00 – 16:00

Torsdag:

11:00 – 18:00

Første lørdag i hver måned:

09:00 – 14:00

Søndag og helligdage:

Lukket